Рестартиране на акаунта

Да създадеш Лейди и да я превърнеш в най-популярното момиче понякога е въпрос на вземане на решения и на следване на определена стратегия. Ако смяташ, че си направила погрешни решения или искаш да опиташ една различна стратегия за своята Лейди, можеш да възстановиш профила си и да започнеш играта си отново, от самото си начало.

Ако решиш да възстановиш своя профил, настоящият напредък и всички елементи, които са закупени (дрехи, аксесоари, мебели и др.) ще бъдат загубени. Единствените неща, които ще бъдат запазени, след като нулираш акаунта си, ще бъдат количеството диаманти, което притежаваш, нивото ти в програмата за лоялност (Карти за лоялност), талантът, който е активиран в момента, слотовете за албум и слотовете за снимки, които си закупила за своята галерия, както и слотове на костюми, които си закупила в гардероба си. Ако имаш вербувани играчи, те също ще бъдат запазени.

Разбира се, потребителското име, парола и електронна поща, която си предоставила при регистрацията си, ще бъдат запазени и няма да се променят.

Ако си на ниво 5 или по-ниско, акаунтът ти ще се нулира веднага след използване на тази опция. Ако си на по-високо ниво, имаш 24 часа, за да преосмислиш решението си. В случай, че промениш мнението си, можеш да се откажеш от нулирането на акаунта в рамките на тези 24 часа. След като това време изтече, профилът ти ще бъде занулен и ще трябва да започнеш да играеш от самото начало.

Опитай различни стратегии за своята Лейди по пътя към върха и я направи най-популярното момиче в света.

Нагоре