Resetování účtu

Vytvořením Lady se vydáte na cestu učinit zní nejpopulárnější dívku, což vyžaduje schopnost dobře se rozhodovat a promyslet vhodnou strategii. Pokud budete mít kdykoli pocit, že jste se rozhodla špatně, nebo budete chtít změnit svoji strategii, máte možnost resetovat svůj účet a začít hru od začátku.

Pokud se rozhodnete resetovat váš účet, váš dosavadní postup a všechny položky, které jste zakoupila (oblečení, doplňky, nábytek, atd.) budou nenávratně ztraceny. Jediné, co bude zachováno, bude současný stav diamantů na vašem účtu, vaše úroveň ve věrnostním programu (Věrnostní karty), vaše aktivované talenty, zakoupená místa na alba a fotografie ve vaší galerii a zakoupená místa na uložené oblečení ve vašem šatníku. Pokud jste rekrutovala hráče, budou také uloženi.

Vaše přihlašovací jméno, heslo a e-mail, který jste použila při registraci, budou samozřejmě uloženy a nenastanou u nich změny.

Pokud jste vpáté úrovni či níže, váš účet bude resetován ihned po zvolení této možnosti. Pokud jste na vyšší úrovni, budete mít potvrzovací lhůtu po dobu 24 hodin pro případ, že byste si resetování účtu rozmyslela. Pokud si to rozmyslíte, můžete resetování účtu během těchto 24 hodin zrušit. Po uplynutí této doby bude váš účet resetován a vy budete muset začít od začátku.

Vyzkoušejte různé strategie na cestě vaší Lady za popularitou a udělejte zní nejpopulárnější dívku na světě.

Zpět na začátek