Restartiranje računa

Kreiranje lady i njezino pretvaranje u najpopularniju djevojku, ponekad je tu riječ o donošenju odluka i praćenju određene strategije. Ako mislite da ste napravili pogrešne odluke ili želite probati različitu strategiju za vašu damu možete resetirati vaš račun i početi igru ponovo od samog početka.

Ako se odlučite resetirati račun vaš trenutni napredak i sve stvari koje ste kupili (odjeća, pribor, namještaj, itd.) će biti izgubljene. Jedine stvari koje će biti spremljene, nakon resetiranje računa biti će iznos dijamanata koji imate, vaša razina u programu odanosti (kartice Lojalnosti). Aktivirani talenti, album i mjesta slika koje ste kupili za vašu galeriju, i mjesta izgleda koje ste kupili u ormaru. Ako imate regrutirane igrače, i oni će ostati spremljeni također.

Naravno, vaše korisničko ime, lozinka i e-mail koje ste unijeli prilikom registracije se neće mijenjati.

Ako ste na razini 5 ili ispod, vaš račun će se resetirati odmah nakon što koristite ovu opciju. Ako ste na višoj razini, imate 24 sata da istinski preispitate vašu odluku. Ako promijenite mišljenje, možete otkazati resetiranje računa unutar tih 24 sata.Nakon što vrijeme istekne, vaš račun će biti resetiran i morat ćete početi igrati od početka.

Iskušajte različite strategije za vođenje svojih dama na vrh i napravite ju najpopularnijom djevojkom na svijetu.

Vrati se na vrhu