Reset konta

Tworzenie Pani w grze, to podejmowanie wielu decyzji. Jeśli uznasz, że były one błędne i chcesz zmienić swoją strategię, to możesz zresetować konto i rozpocząć przygodę od początku.

Jeśli zdecydujesz się zresetować konto, to cały Twój aktualny postęp oraz zakupione rzeczy (ubrania, dodatki, meble, itp.), zostaną utracone. Rzeczy, które zostaną z Tobą po restart to: Diamenty, poziom w programie lojalnościowym (karty), aktywowane talenty, zakupione miejsca na zdjęcia i albumy, miejsce zakupione w garderobie. Jeśli zrekrutowałaś jakiś znajomych, to to również zostanie zapisane.

Oczywiście login, hasło oraz e-mail podane przy rejestracji nie zostanie zmieniony.

Jeśli twoje konto ma poziom 5 lub niżej, to zostanie ono zresetowane natychmiast po użyciu opcji. Jeśli ma wyższy poziom, to otrzymasz 24 godziny na ponowne rozważenie decyzji. Jeśli zmienisz zdanie, to możesz anulować reset konta w ciągu tych 24 godzin. Po upływie tego czasu, twoje konto zostanie zresetowane i będziesz musiał rozpocząć rozgrywkę od początku.

Wypróbuj różne strategie dla swojej Pani i uczyń ją najpopularniejszą w grze.

Wróć na górę