Resetarea contului

Crearea unei domnișoare și transformarea ei în cea mai populară fată este, uneori, o chestiune de luare a deciziilor şi de a urma o anumită strategie. Dacă simţi că ai luat decizii greşite sau dorești să încerci o strategie diferită pentru domnișoara ta, îți poți reseta contul și să începi jocul din nou de la începutul său.

Dacă alegi să resetezi contul, progresul actual şi toate obiectele pe care le-ai cumpărat (haine, accesorii, mobilier, etc), vor fi pierdute. Singurele lucruri care vor fi salvate după resetarea contului tău vor fi suma actuală de diamante pe care o ai, nivelul în programul de loialitate (carduri de fidelitate), talentele tale active, sloturile pentru albume și poze pe care le-ai cumpărat pentru galeria ta şi sloturile cu ținute pe care le-ai cumpărat din garderoba ta. Dacă ai jucători recrutați, ei vor fi salvați de asemenea.

Desigur, numele de utilizator, parola şi adresa de e-mail care le-ai furnizat în momentul înregistrării tale vor fi salvate şi nu vor fi schimbate.

Dacă ești la nivelul de 5 sau mai jos, contul tău va fi resetat imediat după ce utilizezi această opţiune. Dacă ești la un nivel mai înalt, ai la dispoziție 24 de ore pentru a te mai gândi la decizia ta. Dacă te răzgândești, poţi anula resetarea contului în aceste 24 de ore. După ce trece acest interval, contul tău va fi resetat şi va trebui să începi să joci de la început.

Înapoi sus