Vynulovať účet

Vytvoriť lady a premeniť ju na najpopulárnejšie dievča niekedy záleží na tvojich rozhodnutiach a použitej stratégii. Ak myslíš, že si spravila zlé rozhodnutie alebo chceš skúsiť inú stratégiu pre tvoju lady môžeš vynulovať svoj účet a začať hru od úplného začiatku.

Ak sa rozhodneš vynulovať svoj účet tvoje aktuálne nastavenia a všetky zakúpené veci (oblečenie, doplnky, nábytok, atď.) zmiznú. Jediná vec, ktorá sa zachová potom ako vynuluješ svoj účet bude aktuálny stav diamantov, ktoré máš, tvoja úroveň vo vernostnom programe (Vernostné karty), aktivované talenty, albumy a miesta v galérii, ktoré si si kúpila a miesta pre outfity v šatníku sa zachovajú tiež.

Samozrejme, tvoje prihlasovacie meno, heslo a e-mail, ktoré si uviedla pri registrácii sa zachovajú a nezmenia.

Ak si v úrovni 5 alebo nižšie, tvoj účet sa vynuluje hneď po použití tejto funkcie. Ak si vo vyššej úrovni, máš 24 hodín na premyslenie si svojho rozhodnutia. Ak zmeníš názor, môžeš stornovať vynulovanie účtu v priebehu 24. hodín. Keď vyprší čas, tvoj účet bude vynulovaný a ty budeš musieť začať hrať od začiatku.

Skús rozdielne stratégie na to, aby si dostala svoju lady na vrchol a sprav z nej najpopulárnejšie dievča na svete.

Späť na vrchol